Ким Кардашиян слага край на KKW Beauty

Поне за малко, преди да направи голямо завръщане с по-модерни, устойчиви и функционални формули.

Ким Кардашиян продължава напред и обяви, че ще ребрандира козметичния си бизнес, завръщайки се съвсем скоро с нещо "напълно ново".

Реалити звездата обяви, че уебсайтът на KKW Beauty ще преустанови дейност от 1 август, но не за дълго. "За нашите лоялни клиенти всичко започна с контурен комплект. Продължихме с очи, устни, тяло и много невероятни колекции през последните четири години", споделя средната сестра от първото семейство на Калабасас в официално изявление.

"На 1 август в полунощ ще затворим kkwbeauty.com, за да се върнем при вас с изцяло нова марка формули - по-модерни, иновативни и опаковани по устойчив начин. Радвам се, че продължавам да развивам и разширявам продуктовата гама и че най-накрая вие ще може да я усетите по начина, по който винаги съм си я представяла", разкрива още Ким.

57

Феновете веднага започнаха да спекулират, че тя е взела решението предвид предстоящия ѝ развод с Кание Уест, който би премахнал "W"-то в KKW, но източници, близки до нея, потвърдиха, че става дума за съвсем друг, дълго планиран маркетинг ход.

"Екипът ни работи усилено, за да подобри изживяването на клиентите", обещава още КК, която неотдавна коментира развода си с рапъра и финалът на Keeping Up With The Kardashians.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA