Меденият месец на Ариана Гранде в Амстердам

Изпълнителката на "thank u, next" направи милионите си почитатели част от специалното пътуване с Далтън Гомес.

Ариана Гранде често коментираше връзката си с Пийт Дейвидсън и очевидно е научила, че все пак е добре да пази по-голямата част от любовта си извън светлината на прожекторите.

Изпълнителката на "34+35" публикува нова порция кадри в официалния си Instagram акаунт, приканвайки милионите си последователи да се присъединят към нея и Далтън Гомес на меден месец в Амстердам.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТОВА Е КЪЩАТА ОТ ТАЙНАТА СВАТБА НА АРИАНА ГРАНДЕ

Гранде и нейният съпруг разкриха, че са си казали заветното "да" на скромна церемония в средата на май. Тогава представител на певицата потвърждава, че действително не е имало голямо празненство, а "скромно и тихо такова с по-малко от 20 души. Усещаше се много любов и щастие. Двойката и двете им семейства не можеха да бъдат по-щастливи".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СКРИТОТО ПОСЛАНИЕ В ГОДЕЖНИЯ ПРЪСТЕН НА АРИАНА ГРАНДЕ

Още през април техни близки приятели споделят, че искат да запазят взаимоотношенията си възможно най-далеч от фокуса на обектива, но не биха предприели "нищо официално, докато не е напълно безопасно."

Гранде и Гомес са сгодени от декември 2020 г. Тогава Ариана обяви новината с трогателен кадър в социалните мрежи, а малко преди това потвърди взаимоотношенията им в официалното видео към сингъла "Stuck With U".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA