София Вергара навърши 49 на Карибите

Звездата от "Модерно семейство" посрещна новата година от живота си с горещо морско приключение.

Доста хора се притесняват от факта, че стремглаво вървят към 50-те, но не и София Вергара.

Звездата от "Модерно семейство" отбеляза 49-ия си рожден в събота с почивка на Карибите, блестейки с ярък бански в лилаво. "Bday day", гласи описанието на поста, под който много звездни приятели изпратиха пожелания за празника, включително колежката ѝ от сериала Сара Хайланд и супермоделът Хайди Клум.

"Честит рожден ден на любовта на живота ми", казва Джо Манганиело в тематичен пост както на английски, така и на испански, показвайки много кадри от пътувания в Италия, Париж и други екзотични дестинации.

София и Джо си казаха заветното "да" през ноември 2015 г. и още оттогава пазят повечето подробности около взаимоотношенията си в тайна.

Съвсем наскоро актрисата обяви, че обединява сили с бившия президент на Kiehl's Крис Салгардо, бизнес експертът Луис Балагер и испанската фармацевтична лаборатория Cantabria Labs, за да лансира своя гама козметични продукти.

Към момента не е ясно нищо както за името на бранда, така и за неговата насоченост, но в официално изявление президентът на лабораторията споделя, че заедно ще предлагат на потребителите "ново поколение интелигентни продукти и решения при грижата за кожата, красотата и здравето".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA