Меган и Хари представят първата си анимация за Netflix

Херцогът и херцогинята на Съсекс ще работят върху специална анимационна поредица за женското вдъхновение.

Още когато обявиха сделката си с Netflix през септември миналата година, принц Хари и Меган Маркъл обещаха разнообразно съдържание за всички аудитории. С други думи, "документални проекти, игрални филми, сценарии и детски предавания", като от всички тях се очаква да подчертават проблеми и теми, отразени от благотворителната им организация Archewell.

57

Очевидно спазвайки обещанието си, Archewell Productions анонсира новия си анимационен проект, който ще се фокусира върху "необикновените жени в историята".

С работно заглавие "Pearl", серийната поредица ще разгледа отблизо "героичното приключение на 12-годишно момиче, което се научава да приеме силата си и намира вдъхновение от влиятелните жени в цялата история."

"Подобно на много момичета на нейната възраст, нашата героиня се опитва да преодолее ежедневните предизвикателства в живота", споделя Меган в официално изявление. "Радвам се, че Archewell Productions, партнирайки си с мощната платформа на Netflix, и тези невероятни продуценти, ще ви представи нов анимационен сериал, който почита необикновените жени."

"Нашият фокус ще бъде върху създаването на съдържание, което информира, но също така дава и надежда. Като нови родители вдъхновяващото семейно съдържание е важно за нас. Животът ни като двойка ни позволи да разберем силата на човешкия дух - на смелостта, устойчивостта и необходимостта от връзка", коментира двойката.

Меган и Хари

"Гордеем се безкрайно много, че са избрали Netflix за свой творчески дом и сме развълнувани да разказваме истории с тях - истории, които могат да помогнат за изграждането на устойчивост и да увеличат разбирането на аудиторията навсякъде", споделя главният изпълнителен директор на платформата с над 193 милиона постоянни абонати по света.

Меган маркъл

Съвсем наскоро херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха и първия си мащабен проект, част от сделката - документална поредица, фокусирана върху спортистите, които се подготвят за участие в игрите Invictus през 2022 г. "Още от първите игри през 2014 г. знаехме, че всеки състезател ще допринесе по свой собствен изключителен начин за тази мозайка от устойчивост и решителност", споделя Хари - патрон на организацията от самото начало. "Тази поредица ще даде на общностите по света прозорец към вълнуващите и ободряващи истории на тези състезатели по пътя им към Холандия."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA