Ясен е първият голям Netflix проект на Меган и Хари

Херцогът и херцогинята на Съсекс завладяват стрийминг платформата още в началото на следващата година.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 април 2021

Дългосрочната ексклузивна сделка на принц Хари и Меган Маркъл с Netflix е напът да даде първия си плод, който включва организация, особено близка до сърцето на херцога. 

Archewell Productions ще продуцира документална поредица, фокусирана върху спортисти, които се подготвят за участието си в игрите Invictus през 2022 г. в Холандия.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЙ КОГО Е РАЗПЛАКВАЛ В ОСОБЕНАТА ИСТОРИЯ НА МЕГАН И КЕЙТ?

57

"Още от първите игри през 2014 г. знаехме, че всеки състезател ще допринесе по свой собствен изключителен начин за тази мозайка от устойчивост и решителност", споделя Хари - патрон на организацията от самото начало. "Тази поредица ще даде на общностите по света прозорец към вълнуващите и ободряващи истории на тези състезатели по пътя им към Холандия."

"Не бих могъл да бъда по-развълнуван от пътуването напред или по-горд от общността Invictus, имайки предвид тяхното непрекъснато вдъхновяващо послание и човешки потенциал", разкрива още херцогът, който освен в ролята на изпълнителен продуцент, "ще се появи пред камера" поне за един епизод.

675

Според първоначално обявената информация, родителите на Арчи ще "създадат документални проекти, игрални филми, сценарии и детски предавания" за стрийминг платформата, като всички те ще подчертават проблеми и теми, отразени от организацията им с нестопанска цел Archewell.

"Нашият фокус ще бъде върху създаването на съдържание, което информира, но също така дава и надежда", споделят двамата в официално изявление тогава. "Като нови родители, създаването на вдъхновяващо семейно съдържание също е важно за нас. Животът като двойка ни позволи да разберем силата на човешкия дух - на смелостта, устойчивостта и необходимостта от връзка."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA