Хилари Дъф и личната страна на раждането вкъщи

Звездата от "40 е новото 20" направи милионите си social media почитатели част от специалното преживяване.

Хилари Дъф сподели лична колекция от снимки, направени по време на домашното раждане на последното си дете.

Бившата звезда на Disney използва официалния си Instagram акаунт, за да заяви, че най-накрая е готова да покаже големия момент около появата на Мей Джеймс. "Дълго, вълшебно, чудно приключение", разкрива тя. "Наздраве за всички всемогъщи майки, които движат планини ежедневно ♥."

Компания на Дъф правят нейният съпруг Матю Кома, както и колежката ѝ от "40 е новото 20" Моли Бернар. "За да се чувствам в безопасност по време на раждането и да стигна там, където трябва да отида, е от решаващо значение да имам правилната подкрепа. Перфектното количество пространство, контра, хумор, неподвижност и хора, които подкрепят моята сила."

33-годишната актриса и изпълнителка вече има две по-големи деца - 9 годишният Лука, който споделя с бившия си Майк Комри и 2-годишната Банкс от брака ѝ с Кома.

Още по време на бременността си Дъф сподели, че не е от жените, "обичащи да бъдат бременни по всички възможни начини, но оценявам това, което тялото ми прави за мен и семейството. Така че нещата се движат между "нямам какво да облека" и спокойствието, че може би е последният път, в който ще забременея и трябва да му се насладя колкото се може повече." 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA