Доли Партън най-накрая пресъздаде Playboy корицата от 1978 г.

Почти година след като реши, че отново иска да се снима почти гола, кръстницата на Майли Сайръс го направи.

От известно време насам Доли Партън изявява публично желанието си да пресъздаде онази нейна иконична корица за Playboy от 1978 г. и очевидно вече няма намерението да чака.

Кънтри иконата използва вниманието на последователите в официалния си Instagram акаунт, за да сподели видео, в което носи черен корсет, комбиниран с черни ръкавици, розови аксесоари и черни заешки уши. "Днес е 20 юли, рожденият ден на съпруга ми Карл и сигурно се чудите защо съм облечена така. Е, това е за рождения ден на съпруга ми. Спомняте ли си, когато казах, че ще позирам в списанието на 75? Е, аз съм на 75 и него го няма, но съпругът ми обичаше тази корица".

Десеткратната носителка на "Грами" не спира дотук. "Опитвах се да измисля нещо, което да го направи щастлив. Той все още смята, че съм гореща мацка след 57 години и няма да се опитвам да го откажа от това."

Очарователното видео завършва с Партън, която показва на съпруга си импровизираната корица, а описанието под поста гласи "Винаги е #HotGirlSummer за съпруга ми, Карл 💝 Честит рожден ден, любов моя!"

Още миналата година Доли разкри, че просто няма време да бъде стара. "Не мисля за живота си в цифри. Първо, никога няма да остарея, защото нямам време да остарея. Не мога да спра достатъчно дълго, за да остарея. Ще изглеждам като карикатура. Ще бъда млада дотолкова, доколкото ми позволяват пластичните хирурзи, но мисля, че повече от всичко, става въпрос за това, което е вътре в нас. Понякога може да изглеждаш млад, в случай че се чувстваш така. Тогава другите хора също ще започнат да те възприемат по този начин."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA