Зад кулисите на "Круиз в джунглата"

Стягайте багажа, защото се отправяме на незабравимо пътешествие с Емили Блънт и Дуейн Джонсън.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 август 2021

В края на юли в Калифорния се състоя световната премиера на най-опасното, най-забавното и най-вълнуващо приключение на големия екран това лято – "Круиз в джунглата".

По червения килим преминаха любимият Дуейн Джонсън и неотразимата Емили Блънт, които подариха на ентусиазираните фенове незабравимо изживяване. Чаровното дуо не отстъпи на своите герои от филма и пристигна на пищното събитие с емблематичния кораб, част от едноименната атракция в Disneyland, послужила за вдъхновение на грандиозната продукция на Дисни и приемаща „пасажери" още с отварянето на вратите на увеселителния парк през далечната 1955 година.

Сюжетът на лентата пък води към опасните води на Амазонка, за да ни срещне с оживели легенди, древни проклятия, кръвожадни животни, безскрупулни злодеи и смели герои. 

Обичаната от всички носителка на „Златен глобус" Емили Блънт влиза в ролята на смелата и решителна изследователка д-р Лили Хаутън, която тръгва по следите на древна легенда, гласяща, че в дебрите на амазонската джунгла има тайнствено дърво с лечебна сила, която може да промени медицината завинаги. За да успее в мисията си, Лили има нужда от кораб и опитен водач, който да я преведе през бурните води на Амазонка. За целта тя наема разнебитената и на пръв поглед не много надеждна лодка за разходки на прекалено самоуверения капитан Франк Улф (Джонсън), който, въпреки съмнителната си репутация, самоотвержено се впуска в опасното приключение заедно с Лили – не само, за да намерят първи дървото, но и да попречат то да попадне в грешните ръце, които да превърнат силата му в истинско проклятие. По пътя необичайният тандем среща безброй опасности, но когато тайните на изгубеното дърво се разкриват, рискът за Франк и Лили става още по-голям и тяхната съдба, както и съдбата на човечеството, е поставена на карта.

Режисьор на филма е Жауме Колет-Сера ("Среднощно преследване", "Опасни води", "Без последна спирка"), а сценарият е дело на Глен Фикара, Майкъл Грийн и Джон Рекуа. Във филма участват още Джеси Племънс, Джак Уайтхол, Пол Джиамати, Едгар Рамирес, Вероника Фалкон, Анди Наймън и други.

Надникнете зад кулисите на забележително развлекателния филм със специално видео зад кадър и се потопете в неподправената, забавна и мистична атмосфера с два специални откъсa.

Гледайте "Круиз в джунглата" в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX, дублиран и субтитриран.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA