Блейк подкрепи новия филм на Райън. Трябва да видите как!

Знаем само едно. Блейк и Райън никога не трябва да поверяват social media акаунтите си в ръцете на някой друг. НИКОГА!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 август 2021

Въпреки че Райън Рейнолдс не се свени да публикува не съвсем впечатляващи снимки на Блейк Лайвли, тя предпочита да държи на естетиката.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЛЕЙК ЛАЙВЛИ И РАЙЪН РЕЙНОЛДС НАПРАВИХА ГОЛЯМ БИЗНЕС ХОД

Звездата от "Клюкарката" откри перфектния начин да накара феновете си да гледат новия филм на Рейнолдс "Свободен играч", който е в кината от днес. 

Този път Блейк пропусна шегите и заигравките, и директно се съблече по бански край басейна, казвайки "Go see @freeguymovie this weekend or you'll be bummed". Понеже вярваме в смеха и неговото предназначение, няма да се опитваме да превеждаме играта на думи.

В началото на месеца двамата се завърнаха на червения килим именно за да представят новата продукция, в която участие вземат още Тайка Уайтити и Джоди Комър. За повода Лайвли залага на зашеметяваща розова рокля Prabal Gurung, сребърни обици и различни пръстени, докато нейният съпруг е облечен в бежов костюм на Brunello Cucinelli и спортни кафяви велурени обувки.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РАЙЪН, ОТКРОВЕН ЗА ЛЮБОВТА СИ КЪМ БЛЕЙК

"Каква огромна нощ за #FreeGuy. И каква огромна нощ за @blakelively, защото това означава, че сме официални в Instagram. Знам колко важно беше това за нея", споделя тогава Райън. Съжаляваме, ако се повтаряме, но ще продължаваме да следим и документираме всяка тяхна крачка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA