Ема Стоун оглавява продължението на "Круела"

Точно така, носителката на "Оскар" ще обедини сили с Disney за продължението на изключително успешното филмово преживяване.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 август 2021

220 милиона долара от световния боксофис по-късно, Disney потвърди логичните и дългочакани новини - "Круела" ще има втора част!

Продължението на филма за иконичния злодей отново ще бъде оглавено от Ема Стоун, напук на евентуалните слухове, че подобно на Скарлет Йохансон тя ще съди компанията за това, че филмът тръгва едновременно в кината и в стрийминг платформата Disney+ срещу допълнително заплащане.

Макар официалните статистики да не включват подробности каква точно част от гореспоменатата сума е постигната благодарение на гледане вкъщи, предполага се, че става дума за около 20 милиона долара.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СПЕЦИАЛЕН ПОГЛЕД ЗАД КУЛИСИТЕ НА "КРУЕЛА"

Действието на първата част от продукцията се развива в Лондон през 70-те години, в разгара на пънк-рок революцията и ни отвежда по стъпките на младата Естела – умно и креативно момиче, твърдо решено да наложи своето име в редиците на най-влиятелните в света на модата. Началото на нейния път обаче е белязан от съдбоносна среща с двама крадци, с които „завладяват" Лондон и вместо към света на модата, се отправят стремглаво към света на неприятностите.

57

Един ден талантът на Естела попада в полезрението на Баронеса фон Хелман (двукратната носителка на „Оскар" Ема Томпсън) – модна легенда, известна с убийствените си стил и класа. Tяхното запознанство обаче предизвиква вълна от събития и обрати, които ще събудят тъмната страна на Естела и ще я превърнат в мрачната и отмъстителна, но никога не изневеряваща на модния си стил Круела.

Точно там ни оставя краят на голямото приключение, чието продължение вече очакваме. Няма информация кога се очаква да започнат снимките за лентата, но се говори, че голямата премиера ще бъде в първата половина на 2023 г.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA