Вижте Даяна и Чарлз в новия сезон на "Короната"

Елизабет Дебики и Доминик Уест са новото актьорско дуо, което ще изследва сложните взаимоотношения в кралското семейство.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 август 2021

Ема Корин и Джош О'Конър се оттеглят, но петият сезон на "Короната" съвсем скоро отново ще ни отведе зад кулисите на цялата драма в британското кралско семейство.

Стримийнг платформата пусна първите официални фотографии от предстоящите епизоди, в които Елизабет Дебики ще бъде принцеса Даяна, а актьорът Доминик Уест - принц Чарлз.

57

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДАЯНА И ЧАРЛЗ - РЕАЛНИЯТ ЖИВОТ VS. "КОРОНАТА"

В тях виждаме любимата принцеса на народа, облечена в бледорозов потник и замислена, вероятно върху проблемите в брака си, докато екранният Чарлз позира в двуреден кафяв костюм, с вече посивяла коса и типичното си изражение на сериозна загриженост.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО МИСЛИ КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ЗА THE CROWN?

Предпоследният сезон на шоуто ще започне там, където приключи четвъртата ротация - изследвайки динамиката между принца и принцесата на Уелс в началото на 90-те. В допълнение към Дебики и Уест, към новия каст се присъединяват Имелда Стоунтън (ще изиграе кралица Елизабет), Лесли Манвил в ролята на принцеса Маргарет и Джонатан Прайс като принц Филип.

Предполага се, че Андрю Скот, който до този момент бе премиера Тони Блеър, ще възобнови ролята си и в новия сезон. Очаква се голямата му премиера да бъде в първата половина на 2022 година. Кой очаква с нетърпение?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA