Хонг Конг освободи Никол Кидман от карантина, вече има недоволни

Потребителите в Twitter не останаха впечатлени от изключението, направено специално за звездата от "Големите малки лъжи".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 август 2021

Към днешна дата Хонг Конг продължава да има едни от най-строгите карантинни правила на планетата, но очевидно не и когато си Никол Кидман.

Преди броени часове стана ясно, че носителката на "Оскар" е получила специално освобождаване, тъй като е в региона, за да снима поредица за Amazon Prime Video.

В официално изявление управата потвърди, че широко коментираният случай в социалните мрежи е изключение "с цел извършване на определена професионална работа, необходима за поддържането и развитието на икономиката на Хонг Конг".

Звездата е пристигнала с частен самолет от Сидни, като Австралия към момента е сред страните със "среден риск", което означава, че би трябвало тя да бъде под карантина за 14 дни.

Потребителите в Twitter категорично не останаха доволни от развитието на ситуацията, включвайки се с коментари за направеното изключение, но Никол е там, за да снима сериала "The Expatriates", базиран на роман от 2016 г., който разказва историята на три американки, установили живот в Хонг Конг.

Междувременно неотдавна стана ясно, че Кидман ще се завърне за третия сезон на "Големите малки лъжи", а новият ѝ сериал "Nine Perfect Strangers" дебютира в каталога на Hulu преди броени дни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA