Бен Афлек търси годежен пръстен за Джей Ло

Холивудското power дуо пази мълчание, но жестовете и появите им предизвикат сериозна световна история.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 август 2021

Продължаваме да не знаем какво точно се случва между Дженифър Лопес и Бен Афлек, но е сигурно, че двамата категорично мислят за бъдещето.

Вчера онлайн се появиха и снимки от Page Six, в които актьорът от "Не казвай сбогом" разглежда годежни пръстени в бутик на Tiffany & Co., заедно със сина си Самюъл и майка си Крис.

57

Разпространението на фотографиите във всички комуникационни канали се случи със скоростта на светлината, а източници, близки до актьора, потвърждават, че взаимоотношенията с латино иконата вървят напред и "това е естествена стъпка предвид факта, че прекарват доста време заедно с децата".

Съвсем наскоро Афлек и Лопес разгледаха няколко луксозни имения в Лос Анджелис, а запознати с романтичната ситуация коментират: "Дженифър винаги виждаше Бен като този, който избяга. Беше съкрушена, след като се разделиха, макар че по това време чувстваше, че няма друг избор, освен да прекрати годежа. Колкото и горещи да бяха отношенията им, намираха се на много различни етапи - тя беше готова да се установи и да има деца, но Бен все още не искаше да се откаже от ергенския си живот."

57

"Неразделни са и нещата вървят наистина добре. Никога не е била по-щастлива. Децата харесват Бен и смятат, че е забавен. Тотално спечели семейството със своя чар", допълват още те.

Дали скоро ще ги видим заедно към олтара? И ще получим ли все пак официално изявление по темата? Толкова! МНОГО! Въпроси!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA