Мария Бакалова получи главна роля в романтична комедия

Сатира, трилър или комедия, няма нещо, с което "нашето момиче" не може да се справи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 септември 2021

Признаваме, че посрещаме новините за всеки следващ професионален ангажимент на Мария Бакалова с повече от голямо нетърпение.

Номинираната за "Оскар" звезда от "Борат 2" се присъединява към главния актьорски състав на романтичната комедия "Меденият месец" заедно с Пико Александър, Асим Чодри и Лукас Браво, който вероятно помните от "Emily In Paris".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАРИЯ БАКАЛОВА ПРОДЪЛЖАВА ДА ГРЕЕ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ

Сюжетната линия на лентата, чиито снимки ще се случат в Рим и Венеция, ни запознава с британеца Адам и неговата американска любима Сара преди началото на романтичния им меден месец. Точно тогава пътуването им се проваля благодарение на "прекалено нуждаещия се най-добър приятел на Адам" - Ед, който превръща перфектната почивка в пълна катастрофа.

"Развълнувана съм да се включа в този филм като актриса, но и като част от продуцентския екип", казва Мария в официалния си Instagram акаунт, докато в изявление за Deadline разкрива повече. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО ЗА ТАЗИ РОКЛЯ НА МАРИЯ БАКАЛОВА

"Този ​​филм ме заинтригува, защото е комедия, която обръща класическия приятелски филм, включвайки силен женски характер от Източна Европа. Мисля, че след почти две години пандемия всички търсим нещо, което да ни помогне да избягаме психически от апартаментите си."

Другият голям предстоящ проект на Мария е трилърът "Bodies, Bodies, Bodies" с Пийт Дейвидсън, Аманда Станбърг и Майхала Херолд.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA