Наоми Кембъл знае, че голямата любов изисква жертви

Супермоделът признава, че професионалните ангажименти са попречили в намирането на сродна душа.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 септември 2021

Наоми Кембъл обръща поглед назад.

Легендарният супермодел, блестял ярко на всички подиуми през 90-те, признава, че вече умее да запазва спокойствие и да приоритизира изцяло грижата за себе си. "Изискват се жертви, за да намериш онази сродна душа, която ще те разбере", разкрива тя пред The Cut. "Трудно е, защото съм силна, но и чувствителна. Знам, че трябва да правя компромиси във връзките."

Кембъл не крие част от предишните си романтични взаимоотношения, но сега е по-осъзната от всякога. "Нямам проблем да се гледам в огледалото и да разбера коя съм. Когато бях по-млада, не го правех по правилния начин."

Именно след като напълно изненадващо стана майка за първи път през май, акцентът е поставен изцяло върху семейството. "Не съм сама. Имам любимите си хора, приятелите ми. Тези, които обичам. Важно е да казваш "благодаря", никога не знаеш кога ще се наложи някой да ти помогне".

Имайки предвид цялата тази мъдрост, тя е готова да продължи напред. "Винаги съм отворена към предизвикателствата, които животът хвърля към мен. Продължавам напред, напред, напред!"

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA