Хубаво е да знаеш, че модата е точно твоето нещо

Въпреки натиска на индустрията и всички предизвикателства, Виктория Валънтайн Браун успява да постигне заветния успех.

03 септември 2021

• Модел: Victoria Valentine Brown • Фотография: MarkXPhotos • Коса: Paco Latorre • Стайлинг: Aidan Mattox & Adrianna Papell • Локация: Nhow London 

57

Рокля Aidan Mattox, обувки Daniel Footwear

Виктория, ти си силна и независима жена, успяла да изгради впечатляваща кариера като модел. Как започна всичко?

Винаги съм обичала да бъда пред камера. Като по-малка с приятелките ми се обличахме, гримирахме и преструвахме, че правим модно дефиле. Никога не съм пропускала възможността да се снимам. Когато бях на 17 подписах договор с първата си агенция. Моделството ми даде тласъкът на увереност, от който имах нужда. Това е предизвикателна индустрия и има голяма конкуренция. Важно е да разберете кои са вашите силни и слаби страни и да работите усилено, за да се подобрите, вместо да се сравнявате с други момичета. Аз съм истински перфекционист, но се научих, че никой не е перфектен и е много важно да приемем недостатъците ни, защото те ни правят уникални.

57

Рокля Adrianna Papell

Кое е най-интересното и най-трудното в работата ви?

Трябва да бъде дисциплирани и организирани. От съществено значение е да се явявате на фотосесии или кастинги навреме, дори ако сте уморени или не ви харесват. Има голям натиск да изглеждате добре и да поддържате фигурата си. Най-трудното обаче е отхвърлянето. Не е нещо лично, а просто означава, че външният ви вид не отговаря на това, от което марката се нуждае в момента. Вълнуващото и интересното е пътуването в чужбина за фотосесии и кампании. Обичам да посещавам събития и премиери, през годините срещнах невероятно талантливи хора и създадох истински приятелства.

57

Рокля Adrianna Papell

Разкажи ни за снимките, които направихме за GRAZIA.

Фотосесията се състоя в красивия хотел Nhow в Лондон, който ме привлече като място със своя нетрадиционен съвременен стил. Харесаха ми цветното изкуство и странните интериори, допълващи модата и стила на снимките много добре.

Какво мислиш, че прави една жена наистина красива?

Чувствам, че истинската красота идва отвътре, тя не се губи с времето и не може да бъде сведена до физика. Грижата, любовта, женствеността и елегантността, страстта, силата и увереността. 

57

Гащеризон Aidan Mattox, обувки Theea London

2021 г. върви към своя край. Какво ти предстои в последните месеци от нея?

Голяма късметлийка съм, че имам работа, която обичам и съм изключително благодарна за това. Очаквам с нетърпение повече ангажименти като модел. Ще е хубаво и да имам време да се концентрирам върху социалните си мрежи, особено Instagram. Бих се радвала, ако разгледате профила ми @victoria_valentine_brown и се отбиете да ми кажете "здрасти".

57

Рокля Aidan Mattox, обувки Daniel Footwear

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA