Цвети Веселинова завладя сцената на Пирин Фолк

Певицата развълнува всички присъстващи на фестивала с впечатляващото си изпълнение.

05 септември 2021

Фотография: Боян Христов, Калоян Георгиев

Слънчевата Цвети Веселинова, която отведе GRAZIA на страхотно музикално пътешествие по време на лятното ни La Dolce Vita парти, продължава да завладява публиката.

На тазгодишното издание на "Пирин Фолк Сандански 2021” талантливата изпълнителка изпя авторската си песен "Пусти ергенлък” и вдигна публиката на крака с бодро настроение и специална танцова композиция.

0

Сингълът е по музика и аранжимент на Светослав Лобошки, текстът е дело на Христина Димова, а Цвети напълно заслужено спечели наградата на "Фен Фолк ТВ", илюстрирайки енергията на звуците с впечатляваща хореография заедно с танцьорите от състав "Празник".

0

Допълнителен елемент към представянето ѝ бе красивата визия, дело на талантливата дизайнерка Елена Христова. Роклята в наситено синьо умело съчетава модерния стил с фолклорните мотиви. За перфектните грим и прическа пък се е погрижила Мария Господинова, с която Цвети работи от години.

"Участието на Пирин Фолк ми донесе емоция, която не мога да опиша с думи. Никога няма да забравя екзалтираната публика и вълнението, с което се качих на сцената. А сцената е моето море – там плувам най-добре и се чувствам най-щастлива”, сподели певицата за големия момент.

Това не е първият път, в който Веселинова се качва на сцената на фолклорния фестивал. Още през 2018 г. тя записа себе си в историята на Пирин Фолк и бе отличена с пет награди за авторската си песен "Сърце на место” и за "Едно мало дете”, с която се яви в конкурсната програма за изпълнителско изкуство.

0

Макар че е избрала поп жанра за своя музикален път, Цвети често изпълнява български фолклор е приела за своя мисия да запази традициите и да предаде на следващите поколения обичта към народната музика. Тя вече има два авторски сингъла – "На една ръка море” и "Гореща”, а в момента работи по няколко нови поп песни, които ще бъдат факт до края на годината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA