Imagine Dragons с емоционален пети студиен албум

Момчетата, които изпяха "Believer" и "Whatever It Takes", отново са тук и ни дават цели 13 повода да крещим с цяло гърло.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 септември 2021

Фотография: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Мултиплатинените носители на "Грами" Imagine Dragons представиха дългоочаквания си албум Mercury - Act 1.

Групата направи амбициозно завръщане с цели три сингъла след тригодишно отсъствие – "Follow You", "Cutthroat" и последният "Wrecked", който дебютира на #2 позиция в Spotify Top 10 Global Chart и в Top 10 в Spotify US Chart.

Емоционалната интимност, която парчетата носят, е само частица, от това което предстои феновете да получат. Вокалистът на групата Дан Рейнолдс споделя: "Целият този запис е за върховете и дъната в човешкия живот, оттам идва името на албума. Говорим за скръб, справяне със загубата на хора и празнуването на живота."

С помощта на уважавания продуцент Рик Рубин, Mercury - Act 1 изоставя метафорично заредените текстове и вместо това прегръща емоционалните крайности, като не оставя нищо неизказванo. Заглавието черпи вдъхновение от думата "mercurial", което означава "променлив" – като емоциите, през които минава записът.

По-рано тази седмица "Demons" на Imagine Dragons беше сертифициран като диамантен (10x платинен) от RIAA, което ги превръща в единствената група, която има три диамантено сертфицирани сингъла - "Radioactive" (14) и "Believer" (10) са другите в тази категория.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA