Анджелина Джоли се е "страхувала" по време на брака си с Брад Пит

Страхувала както за своята безопасност, така и за тази на децата. По нейни думи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 септември 2021

Анджелина Джоли и Брад Пит все още не са приключили историческия си развод, но звездата от "Господарка на злото" продължава да хвърля обвинения към актьора.

В ново интервю за The Guardian Джоли споделя, че именно бракът ѝ с вечния холивудски секссимвол я е провокирал да напише книга за правата на децата. "Имах личен опит. Спомних си правата, извадих ги, погледнах ги и осъзнах, че в подобна ситуация трябва да има помощ."

Анджелина Джоли на 45

Тя споделя, че "не може" да говори по въпроса, но категорично подчертава, че става дума за отношенията с Пит. "Страхувах се за безопасността на цялото ми семейство."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ "ТРАДИЦИОННАТА МАЙКА, КОЯТО СТОИ ВКЪЩИ"

брад анджелина

Въпреки че Брад никога не е прикривал проблемите си с алкохола и сам е казвал, че се е случвало да "крещи" на едно от децата, никога не ги е насилвал физически.

Анджелина разкрива, че решението да подаде молба за развод не е било лесно, но "много нужно, за да бъда в позиция, отделна от тази на бащата на децата ми". Дали ще разберем нещо повече или тя просто е открила поредния начин за промотиране на новия си проект? Кой знае...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA