Кайли Дженър потвърди, че е бременна с най-сладкото видео

Очевидно потайността около появата на Сторми Уебстър е била достатъчна. Честито, Кайли и Травис!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 септември 2021

Преди няколко седмици източници, близки до Кайли Дженър, споделиха, че двамата с Травис Скот са в очакване на второто си дете, но до този момент коментар по темата липсваше.

В абсолютен контраст с потайността около появата на Сторми, beauty гуруто използва официалния си Instagram акаунт, за да постне трогателно видео, с което потвърджава големите новини и показва, че всички приятели и членове на семейството са изключително щастливи от стечението на обстоятелствата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДОРИ КАЙЛИ ДЖЕНЪР НЕ РАЗБИРА СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

"Готова ли си да отидеш при лекаря на мама?", пита малката Сторми в началото, а малко по-напред във видеото чуваме "Сторми, ще имаме бебе! Това е един от най-щастливите дни в живота ми."

Очарователният монтаж не минава без участието на Крис Дженър, тест за бременност и различни кадри, в които Скот и Дженър се прегръщат, а малката им наследница целува вече наедрялото коремче на майка си.

57

"Всеки път, в който са заедно, може да кажете, че помежду им има много любов", коментират техни приятели след слуховете за раздяла през 2019 г. и евентуалното им събиране в началото на тази година. "Светят, когато са заедно и изглеждат много щастливи. Наистина обичат да са семейство."

Кайли неведнъж е казвала, че иска друго дете, близо до възрастта на Сторми, така че ние им пожелаваме цялата любов на света. Честито!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA