Къде можем да гледаме Met Gala 2021 на живо?

Модната Библия Vogue осигурява безпрецедентен достъп до най-важното модно събитие в светския календар.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 септември 2021

Сякаш мина цяла вечност откакто звездите стъпиха за последно на стълбите пред музея "Метрополитън", но ето че утре вечер ще го направят отново.

Балът Met Gala се завръща и ще донесе онези блясък, ексцентричност и звездност в живота ни, за които категорично мечтаем напоследък. И понеже няма как да си позволим покана и маса на най-важното модно събитие в светския календар, екипът на модната Библия ще излъчва всичко на живо.

Големият старт ще бъде даден в 00:30 ч. българско време на 14 септември (нощта на понеделник срещу вторник) от Кики Палмър и режисьорът Илана Глейзър. Заедно те ще осигурят "безпрецедентен достъп до известния червен килим, като интервюират високопоставени гости".

Стриймът може да гледате на vogue.com/met-gala или в официалния Twitter акаунт на изданието.

Тазгодишната тема, посветена на историята, е подчинена на дрескода "Американска независимост", така че очакваме много екстравагантни, интересни модни решения, вероятно в червено, бяло и синьо. Домакини на бала ще бъдат суперзвездите Тимъти Шаламе, Били Айлиш, Наоми Осака и Аманда Горман, а почетните председатели са Том Форд, Адам Мосери и Анна Уинтур.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA