Брадли Купър и Кейт Бланшет са измамници в новия филм на Гийермо дел Торо

Премиерата на "Nightmare Alley" е чак на 17 декември, но звездният каст и безпогрешната режисура вече генерират слухове за "Оскар".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 септември 2021

Измамата е основен мотив в предстоящия трилър на Гийермо дел Торо "Nightmare Alley" и, честно казано, нямаме търпение.

Това ще е първият филм на носителя на "Оскар" след "Формата на водата" от 2017 г., но той предупреждава да не очакваме приказни създания, фантазия или призраци. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СТАРТИРА ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ ЗА "СМЪРТТА МОЖЕ ДА ПОЧАКА"

57

"Тук няма свръхестествен елемент. Сюжетната линия е базирана изцяло в реалния свят и няма нищо фантастично. Това е много различен филм от другите ми проекти, но заглавието създава погрешно впечатление", споделя той пред Vanity Fair.

За лентата Брадли Купър влиза в ролята на измамника Стантън Карлайл, който оставя миналото си с дребни манипулации и се насочва към висшата класа, докато Кейт Бланшет е експертната психиатърка Лилит Ритърс, която първо се опитва да го разкрие като шарлатанин, а след това се забърква в мащабните схеми.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРЕЗ ОКТОМВРИ МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ С "ПОСЛЕДНА НОЩ В СОХО"

"Nightmare Alley" е базиран на роман от Уилям Линдзи Грешъм, издаден още през 1946 г., но настоящото филмово приключение е "не толкова римейк, колкото нова адаптация" на иначе вълнуващия сюжет.

Филмовото студио пусна първите официални кадри от проекта, а слуховете за "Оскар" номинации не закъсняха.

Официалната премиера е на 17 декември. Заедно с Купър и Уинслет, на екран ще видим още Уилям Дефо, Тони Колет, Руни Мара и Рон Пърлман.

57

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA