Уилям и Кейт не мислят за дете, фокусират се върху работата

Противно на разни доклади в таблоидите, херцогът и херцогинята на Кеймбридж не планират появата на четвърто дете.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 септември 2021

Семейството на принц Уилям и Кейт Мидълтън е picture perfect пример за живота в редиците на кралската фамилия.

Въпреки че двамата неведнъж са коментирали взаимоотношенията си, репортери на Острова подчертават, че категорично не мислят за повече деца. "Те са доста прекрасно семейство. Кейт винаги е имала желанието да последва примера на родителите си (тя е едно от общо пет деца - бел.ред.), но вероятно ще спрат дотук."

57

Още през януари 2020 г. херцогинята на Кеймбридж разкри, че не смята, че "Уил иска повече деца", затова и фокусът им вече е поставен изцяло върху изпълнението на професионалните ангажименти.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВИ РОДИТЕЛИ СА ПРИНЦ УИЛЯМ И КЕЙТ МИДЪЛТЪН?

"През следващите 12 месеца ще се съсредоточат върху работата. И двамата навършват 40. Искат да популялизират своите благотворителни организации и инициативи", споделят източници, близки до тях.

57

Кейт и Уилям всъщност са сключили пакт, според който си обещават да бъдат "добри родители въпреки кралските задължения". "Децата са забележително обикновени въпреки произхода си. Кейт разхожда децата в парка, играе с тях в пясъчника. За нея е важно да ти отгледат с разбиране за социалния статус, но и давайки им едно нормално детство."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA