Какви родители са принц Уилям и Кейт Мидълтън?

Използваме страхотната коледна картичка на семейството, за да надникнем зад кулисите на двореца Кенсингтън.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 декември 2020

Неведнъж сме стигали до заключението, че въпреки титлите, задълженията и етикета, принц Уилям и Кейт Мидълтън са съвсем нормални, здраво стъпили на земята хора, за които най-важното е семейството.

След като преди няколко дни в публичното пространство се появиха сурови кадри от коледната картичка на семейството, в която се влюбихме, сега използваме нейната официална поява в social media каналите на двореца Кенсингтън, за да разберем какви са наистина зад стените му любимите кралски особи.

Близки приятелки на херцогинята на Кеймбридж споделят, че тя е не по-различна от повечето майки: заета, всеотдайна, любяща и сурова, но само когато се налага. Напълно в синхрон с родителския пакт, който двамата с Уилям сключват още при раждането на принц Джордж, за тях най-важното е да отгледат децата си по възможно най-нормалния начин.

"Домът в Кеймбридж е нормален семеен дом с деца, които тичат наоколо и събарят разни неща. Няма тежък въздух и поклони", коментират приближени до Мидълтън. "Когато я видите зад затворените врати с децата, тя е много самоуверена майка, която не се страхува да им каже нещо, в случай че са сбъркали."

кейт уилям

И въпреки че Кейт е известна с безупречния си външен вид и международен статут на модна икона, в свободното си време тя не се отклонява от непринудеността. "Винаги е вързана на опашка. Носи или дрехи за фитнес или рокля и маратонки, с много малко грим, особено когато закъснява, за да заведе децата на училище", казват още те. "Това е животът на работеща майка с три малки деца - просто с по-различен вид работа от повечето."

Същото твърди и кралският експерт Кейти Никол, която издава книга с преки наблюдения за семейството преди няколко години. "Децата са забележително обикновени въпреки кралския си произход. Виждала съм как Кейт разхожда децата в парка, как си играе с тях в пясъчника, как заедно обикалят градините. За тях е важно да отглеждат децата си с разбиране за техния социален статус, но също така искат да им дадат едно нормално детство." 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA