Дара Екимова е неотразима във видеото към "Последен дъх"

НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история само в рамките на няколко минути.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 септември 2021

Фотография: Теди Грозданов

Броени дни преди да започне първата си академична година, Дара Екимова представи видеото към новия си сингъл "Последен дъх", който разказва истинската любовна приказка на изпълнителката с нейния любим.

0

Бурните емоции помежду им пламват по време на последната му година в гимназията, в която учи и Дара. Навръх рождения ѝ ден същото лято двамата разбират, че не могат един без друг. Три години по-късно са все така влюбени, а в текста на "Последен дъх" тя разкрива, че душите им са преминали дълъг път от предишни животи, за да стигнат до любовта, която преплита съдбите им днес. 

Текстът на песента Дара написва заедно с Искрен Тончев–Искрата, който е композитор и музикален продуцент на проекта, а с видео-реализацията отново се заема екипът на режисьора Бойко Щонов и оператора Калоян Игнатов.

Сюжетната линия e издържана в стилистиката на популярните sci-fi филмови класики. Носителката на награда "Жена на годината" в категория "Музика" преминава през необичайна среща с тайнствена героиня, преследване и гадателства с оракулските карти на прабългарските руни, предсказващи заплахите за Дара и екранния ѝ партньор. В неговата роля се превъплъщава музикантът и модел Николай Николаев, с който самата тя се запознава по време на подготовката за поредицата от своеобразни трибюти към творчеството на Сленг през 2019-а.

Заредена от емоциите на снимачната площадка, Дара споделя: "Честно казано, бях много притеснена. Има огромна разлика в това да сме заедно на музикалната сцена и пред камерата. Подготовката за снимките беше много тежка и отговорна. Любимата ми част е актьорската игра. Харесва ми да се превъплъщавам в различни образи, а Бойко Щонов с лекота успява да ме поставя в разнородни роли."

0

Клипът на "Последен дъх" загатва предисторията на суперуспешния последен хит на Дара - "Война", задържал се близо 30 седмици в ТОП 10 на официалната класация на ПРОФОН за най-излъчвани песни в българския ефир и показва как тя всъщност се озовава на космическия кораб. Достатъчно обяснения, все пак трябва да изгледате видеото. Заслужава си! Наистина!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA