Съдът на Лос Анджелис най-накрая "освободи" Бритни

Изпълнителката на "I Wanna Go" продължава напред без контрола на баща си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 септември 2021

Висшият съд на Лос Анджелис най-накрая уважи петицията на Бритни Спиърс и отстрани баща ѝ като законен попечител.

Адвокатът на певицата Матю Розенгарт настоява, че този ход е абсолютно в неин интерес и тя категорично няма нужда някой да се разпорежда с тялото, властта или парите ѝ.

Засега финансовият аспект от споразумението ще бъде поверен на калифорнийски счетоводител, а разследванията около евентуалните злоупотреби, извършени от Джейми, ще продължат с пълна сила. "Иска той да излезе от живота ѝ днес, а не да продължава с токсичното си присъствие. Бритни заслужава да се събуди утре без баща си като неин попечител", коментират членове от екипа на Спиърс.

57

Още през юни музикалната суперзвезда се появи в съда, за да сподели опита си в последните няколко години. "Заслужавам да имам живот. Работих през цялото време досега. Заслужавам да имам две-три години почивка и да правя това, което трябва. Чувствам се измъчена, чувствам се изоставена, чувствам се сама. Заслужавам да имам права. Като всеки друг", разкрива тя тогава.

Няколко дни по-късно Бритни се извини и за преструването, че всичко е било наред. "Казах на света, че съм щастлива и добре. Травмирана съм. Не съм щастлива, не мога да заспя. "Извинявам се, че се преструвах. Направих го заради гордостта си, беше ми неудобно да споделя какво се случва, но, честно казано, кой не иска да представи профила си в забавна светлина."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA