Ребъл Уилсън написа детска книжка

Казва се "Bella The Brave" и ще излезе на пазара на 27 октомври.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 октомври 2021

Ребъл Уилсън не смята да се ограничава до актьорската сцена и съвсем скоро ще добави към биографията си титлата "автор".

Озаглавена "Bella the Brave", детската книжка, която тя написва, ще излезе на 27 октомври и ще се фокусира върху преодоляването на срамежливостта - проблем, с който самата Уилсън се е сблъсквала като дете.

Звездата от "Перфектният ритъм" използва официалния си Instagram акаунт, за да покаже първите копия и да разкаже малко повече за съдържанието на изненадващия проект.

"Това е първото копие от детската ми книжка, поръчайте я предварително", споделя тя, уточнявайки, че сюжетната линия е вдъхновена от нейния личен живот и е подходяща за деца на 3 и повече години. "Нямам търпение да се запознаете с Бела."

"Бела е смела, просто още не го знае. Има толкова много за разказване, но е твърде срамежлива. Само ако можеше да прилича повече на уверената си сестра Стела."

Още миналата година Уилсън разказа повече за решението да направи положителна промяна в живота си. "През последните няколко години тематизирах всичко. Имах година на забавлението, година на любовта, сега е годината на здравето. Никога не съм се фокусирала върху него, което вероятно е било очевидно. Ходех навсякъде по света, изяждайки тонове захар. Това беше моят порок. Обожавам десертите."

Тогава тя добавя, че работата ѝ също навлиза в различен етап. "Вече продуцирам филми, имам по-голям контрол върху съдържанието. Изглежда, че всичко си идва на мястото. Може би съм закъсняла или нещо подобно, но бавно събирам парчетата от пъзела."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA