Ким Кардашиян се оказа чудесен водещ на Saturday Night Live

Въпреки нападките от страна на хейтърите онлайн, Ким К завладя малкия екран и предизвика сензации с няколко признания.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 октомври 2021

Когато стана ясно, че Ким Кардашиян ще води Saturday Night Live, всички бяха скептични, че тя ще се справи добре.

Средната сестра от първото семейство на Калабасас обаче изпълни ангажимента някак отлично и доказа, че може да забавлява, дори да е главно известна с това, че е известна. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН СЕ УЧИ ДА КАЗВА "НЕ"

Облечена в яркорозов кадифен костюм, в opening монолога тя коментира почти всички важни моменти от живота си.

"Радвам се, че съм тук тази вечер, за да ви покажа, че съм много повече от красиво лице, хубава коса, страхотен грим, невероятни гърди и перфектно дупе", споделя Ким. "По принцип съм много повече от тази референтна снимка, която сестрите ми показаха на пластичните си хирурзи." След това тя се прицели в дългогодишния приятел на Крис Дженър - Кори Гембъл. "Единственото нещо, с което наистина се гордея е, че никой не може да ме нарече златотърсачка. Честно казано, дори не съм сигурна как ставаш такава, затова попитах гаджето на майка ми."

Не знаем дали е опит за вдигане на рейтинг или откровен елемент в сценария, но Кардашиян определено не замълча, проговаряйки и за разпадането на брака си с Кание Уест.

"Бях много благословена в този живот и съм благодарна за всичко, за всички възходи, всички падения. Искам да кажа, че се ожених за най-добрия рапър на всички времена", разкрива Ким. "Когато се разведох с него, трябва да знаете, че беше заради неговата личност. Знам, че звучи злобно, но хората продължават да ми казват, че комедията се поражда от истината. Ако има нещо, към което винаги се стремя, то е истината."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ, СЕСТРИТЕ КАРДАШИЯН НЕ НАЛАГАТ НЕРЕАЛИСТИЧНИ СТАНДАРТИ

Освен изключителния взрив в началото, по-късно в шоуто Ким изигра скеч, имитиращ Кортни, сподели целувка с Пийт Дейвидсън и показа, че може много повече от лансиране на козметика и сесии по бельо.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA