Ким Кардашиян се учи да казва "не" на децата

Реалити звездата споделя, че спокойствието е основната движеща сила при отглеждането на Норт, Сейнт, Псалм и Чикаго.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 август 2021

Ким Кардашиян не крие, че се опитва да бъде по-строга с децата си, но в крайна сметка те често получават желаното, защото тя просто е спокоен човек.

"Когато децата искат нещо, обикновено бонбони, веднага ме атакуват с директен поглед в очите, който ме поразява", споделя средната сестра от първото семейство на Калабасас в ново интервю за Parents. "Обикновено отстъпвам и им давам каквото искат."

Добрите родителски умения Ким отдава на способността си да бъде спокойна, наричайки я своята "суперсила". "По природа съм много спокойна. Не изпитвам свръх стрес или нетърпение, което определено е суперсила, когато имаш три деца на пет, тичащи наоколо."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВИЖТЕ ИМЕНИЕТО ЗА 125 МИЛИОНА ДОЛАРА, В КОЕТО ПОЧИВА СЕМЕЙСТВО КАРДАШИЯН

57

Въпреки трудните и особени моменти, Кардашиян се радва на голямото семейство, защото ѝ напомня за нейните детски години. "Разбират се толкова добре, имат много любов един към друг. Напомнят ми на израстването ми с Кортни, Клои и Роб. Има нещо специално в това да живееш с голямо семейство и се радвам, че бебетата ми имат същото преживяване."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН Е ОБВИНЕНА В КРАЖБАТА НА ДРЕВНА РИМСКА СТАТУЯ

Най-специалното обаче е фактът да превръща четирите си деца в личности. "Невероятно е да ги наблюдавам как растат и се превръщат в хора. Извеждам ги навън възможно най-много. Често спортуват или работят по проекти", разказва още Ким, която наскоро потвърди, че изобщо не съжалява за развода си с Кание и смята това за най-правилния ход за цялото семейство.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA