"Американска криминална история" ще разкаже всичко за Бил Клинтън и Моника Люински

Третият сезон на антологичната поредица показва пътя на три жени във вихъра на събитията, които ще променят историята на Щатите.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 октомври 2021

След успеха на „Народът срещу О Джей Симпсън" и „Убийството на Джани Версаче", изпълнителният продуцент Райън Мърфи се завръща с нова част от поредицата „Американска криминална история", която ще се излъчва премиерно по FOX от 18 октомври в 23 часа, с епизоди всеки понеделник в същия час. 

57

„Импийчмънт: Американска криминална история" разглежда националната криза, довела до първия импийчмънт на американски президент от повече от сто години насам, през очите на жените в центъра на събитията - Моника Люински (Бийни Фелдстийн), Линда Трип (Сара Полсън) и Пола Джоунс (Анали Ашфорд). И трите се озовават под светлините на прожекторите във време, белязано от разрушителна партийна ненавист, изменящи се политики за сексуалността и медийна среда. Сериалът показва как властта извисява едни и се отървава от други в коридорите на най-почитаните институции.

В ролите на изпълнителни продуценти влизат още Нина Джейкъбсън, Брад Симпсън, Алексис Мартин Удал, Сара Бържес, Сара Полсън, Брад Фалчък, Скот Алекзандър, Лари Каразюски и Майкъл Ъпендал, а зад проекта отново са 20th Television и FX Productions.

57

В хората в сърцето на историята, президента Бил Клинтън и Моника Люински, ще се въплътят популярния британски актьор Клайв Оуен и младата звезда Бийни Фелдстийн. Зрителите ще имат възможността да се насладят и на невероятната актьорска игра на Сара Полсън (Линда Трип), Анали Ашфорд (Пола Джоунс), Марго Мартиндейл (Лусиан Голдбърг), Иди Фалко (Хилъри Клинтън), Джудит Лайт (Сюзън Карпентър-Макмилан), Били Айкнър (Мат Дръдж) и Коуби Смълдърс (Ан Култър), които придават живот на историята и ни отвеждат назад във времето.

С разплитането на историята „Импийчмънт: Американска криминална история" ще покаже пътя на тези три жени, които се изправят пред предизвикателства, свързани с приятелство, драма, предателство, медийни нападки и всичко това докато са във вихъра на събития, които ще променят историята на Щатите. 

57

„Американска криминална история" е една от най-успешните телевизионни лимитирани поредици. Първият ѝ сезон „Народът срещу О Джей Симпсън", има 22 номинации за „Еми", от които е отличен с девет. Получава признание и на наградите „Златен глобус" и БАФТА. Втората инсталация на антологията има "Еми" за най-добър лимитран сериал и „Златен глобус" в същата категория.

Гледайте "Импийчмънт: Американска криминална история" от 18 октомври, всеки понеделник в 23:00 ч., само по FOX.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA