Спечелете страхотни награди от "Бъгнатият Рон"

Продължаваме с нашия #GRAZIAFFилмовМесец и нови три комплекта страхотни подаръци.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 октомври 2021

#GRAZIAFFилмовМесец продължава!

От днес приятелството ще преживее същинска технологична революция с изпълнения с много хумор и вълнуващи приключения анимационен филм "Бъгнатият Рон", който ще ни разкрие, че в ерата на дигиталните комуникации и социални мрежи, да бъдеш различен е точно това, от което едно истинско приятелство има нужда. Филмът ни запознава със срамежливото и непохватно момче Барни, което мечтае за Би Бот – революционно устройство, превръщащо се в най-добрия ти приятел, веднага щом го извадиш от кашона. Проблемът е, че когато Барни най-накрая получава своя другар Рон, той се оказва леко бъгнат.

Има ли обаче бъдеще за подобна дружба или „по-готините и популярни" връстници на Барни и корпорацията производителка на Рон, твърдо решена да го унищожи, като отстрани „бъга в системата му", ще застанат помежду им? Колко е важно да си в крак с модата и може ли в крайна сметка един бъг да се окаже предимство?

Отговорите ще открием в усмихващото и сгряващо сърцето приключение -само в кината от 22 октомври, а GRAZIA и Форум Филм България ще подарят на трима от вас комплект от раница и специален "рон" за почистване на екран. Отидете в официалния ни Instagram акаунт, последвайте условията в тематичния пост и участвайте до 23:59 ч. на 26 октомври. Победителите ще обявим в рамките на следващия ден. Успех!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA