Райън Гослинг ще изиграе Кен във филма за Барби

Вечният секссимвол застава рамо до рамо с Марго Роби, а голямата премиера е през 2023 г.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 октомври 2021

Изглежда, че Барби най-накрая намери своя Кен.

След като Марго Роби получи ролята на любимата кукла на всички момичета преди близо три години и ще влезе в актьорския състав на първия live action филм на Mattel, стана ясно, че мъжът до нея ще бъде самият Райън Гослинг.

Именно той е първоначалният избор на продуцентите и до голяма степен неговата ангажираност е определила кастинга и процеса, тъй като са очаквали "дупка в графика му, която позволява да се включи".

В допълнение към ролята си на екрана, Роби е копродуцент на филма, а Грета Гъруиг е човекът, който сяда на режисьорския стол. Очаква се снимките да започнат следваща година, а датата за премиера е насрочена през 2023 г.

По-рано тази година Марго коментира пред Vogue, че лентата със сигурност не е това, което хората могат да очакват. "Всички чуват, че става въпрос за Барби и си мислят, че знаят. След това чуват, че Грета Гъруиг ще го пише и режисира, и разбират, че са прибързали със заключенията." Тогава тя разкри, че ангажимента идва с "много багаж", но пък има и "много вълнуващи начини да го атакува".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA