И вие ли пропуснахте новото Netflix шоу на Гуинет Полтроу?

Sex, love & goop. Точно това, което очаквате от Гуинет. Даже и малко (в) повече.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 октомври 2021

Измежду събитията този месец, някак пропуснахме да отдадем внимание на новото Netflix шоу на Гуинет Полтроу, не мислите ли?

По-малко от две години, след като умопомрачи широката аудитория с The Goop Lab, wellness гуруто отвежда пет двойки на "трансформиращо пътуване" с фокус върху интимността и удоволствието от нея.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЪЩЕРЯТА НА ГУИНЕТ ПОЛТРОУ ИМА МНЕНИЕ ЗА GOOP

Sex, Love & goop е в каталога на стрийминг платформата от 21 октомври, а заедно с Полтроу, пред камера застават истински двойки, търсещи различни начини да подобрят взаимоотношенията си, както и експерти, които им помагат да се възползват максимално от времето в леглото.

"Шоуто изследва какво означава да бъдеш наистина интимен в една връзка: да изразяваш най-дълбоките си страхове и желания, и да приемеш тези на партньорите си", споделя Гуинет.

В крайна сметка съветите се оказват все неща, които самата тя е искала да знае преди години.

"Правим продължение на мисията на goop - помагаме на нашата публика да преследва неизразимата сила на собствения си потенциал. Пълно е с уроци, които ми се иска да бях научила преди години", а голямата изненада е именно узявимостта, показана пред камера.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГУИНЕТ ПОЛТРОУ ОБЯСНЯВА ЗНАЧЕНИЕТО НА "СЪЗНАТЕЛНАТА" РАЗДЯЛА

Може това ви се струва като поредната шантава идея, но за лицето зад goop е абсолютно олицетворение на виждането, че трябва да предлагат другата гледна точка.

"Ще пишем за това, за което хората не са чували. Ако погледнете развитието на културата от преди до сега, ще разберете, че всички са любопитни. Красиво е да видиш как другите се чувстват овластени."

Sex, Love & goop вече е в Netflix.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA