Дъщерята на Гуинет Полтроу има мнение за Goop

Епъл Мартин показа сутрешната рутина на майка си в TikTok, заслужава си да я видите.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 април 2021

Гуинет Полтроу продължава да провокира и изненадва с проектите в мултимилионната машина на Goop. И докато повечето нейни почитатели ги следят с нетърпение, дъщеря ѝ Епъл Мартин има леко различна перспектива.

"И така, първо майка ми пие своя GoopGlow Superpowder и не яде нищо, освен фурми и бадемово масло", казва Мартин в шеговито TikTok видео, което разкрива рутината на Полтроу. "От 7 сутринта просто скача около банята, слагайки милиони продукти GoopGlow за блестяща кожа."

@goop

When you get roasted by your gen z daughter… ##motherdaughter ##goop ##fyp ##gwynethpaltrow

♬ original sound - Goop

След като приключи с грижата за кожата, Гуинет очевидно се "захваща за работа и прави още вагинални яйца, свещи и парфюми. Всичко, свързано с вагини. И, да, това е сутрешната рутина на майка ми."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГУИНЕТ ПОЛТРОУ НИКОГА НЕ КАЗВА "НИКОГА"

Въпреки че в момента звездата е открила своята мотивация, тя невинаги е била в живота ѝ. "Запитах се кой трябва да бъда сега. Какво съм, към какво се стремя?", споделя тя неотдавна в интервю, признавайки, че блясъкът е изчезнал, защото е била подложена на "интензивния обществен контрол", с който се сблъсква всеки млад актьор в Холивуд.

"Да си дете, което е във всяко медийно заглавие, да бъдеш критикуван за всичко, което правиш и носиш, да си навсякъде, просто не е лесно. Осъзнах, че съм човек, който няма да забрави старите си приятели, който не иска да остави децата си и да бъде в хотелска стая в Будапеща в продължение на шест седмици."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA