Спечелете три двойни билета за "Последна нощ в Сохо"

GRAZIA и Форум Филм България ще ви направят част от мистериозното приключение с Томазин Макензи и Аня Тейлър-Джой.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 октомври 2021

#GRAZIAFFилмовМесец продължава!

Виртуозният сценарист и режисьор Едгар Райт ни кани да се отправим на уникално пътешествие през времето и пространството до най-бляскавите и тайни кътчета на Лондон, където лежи интригуващата и страховита мистерия на оригиналния психологически трилър "Последна нощ в Сохо".

В центъра на историята е Елоиз (Томазин Макензи, "В капана на времето") – младо момиче, което се мести от провинцията в Лондон, за да преследва мечтата си да стане известен моден дизайнер. Макар и не всичко да върви както си го е представяла, Елоиз не се отказва от плановете си и когато една вечер по мистериозен начин се озовава през 60-те години на миналия век в Сохо, където се запознава с ослепителната, бленуваща да бъде певица Санди (Аня Тейлър-Джой, "На парчета"), животът ѝ се преобръща и изглежда, че мечтите наистина се сбъдват. Скоро обаче Елоиз и Санди откриват, че под привидния блясък на миналото се крие нещо зловещо, и двете се оказват хванати в кошмарен капан с ужасяващи последици.

GRAZIA и Форум Филм България ще подарят на трима от вас по един двоен кинобилет за прожекция, за да може от първо лице да се насладите на Аня Тейлър-Джой и Томазин Макензи. Изпълнете условията под поста и участвайте до 18:00 ч. на 1 ноември. Победителите ще изтеглим и обявим в рамките на същата вечер. Enjoy!

Гледайте "Последна нощ в Сохо", от 29 октомври в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA