Какво се случва между Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц?

Двамата са по-щастливи от всякога и вече не се притесняват да демонстрират любовта си публично.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 октомври 2021

От известно време насам Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм имат запазено място под светлината на прожекторите.

Източници, близки до двойката, разкриват, че те вече се чувстват много по-удобно да бъдат заедно на публични места. "Напоследък са по-спокойни. Изглежда, че не им пука и не смятат да крият връзката си, много са щастливи."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗОУИ КРАВИЦ И ЧАНИНГ ТЕЙТЪМ ПОТВЪРДИХА ВРЪЗКАТА СИ В INSTAGRAM

През последния уикенд двамата бяха забелязани на разходка в Ню Йорк, с matching аутфити, ако това има значение, и отново привлякоха вниманието на папараците.

Спекулациите за евентуалните им взаимоотношения се появиха в началото на годината, само няколко дни след като Зоуи сложи край на брака с бившия си съпруг Карл Глусман. Тогава приятел на актрисата отхвърли слуховете, потвърждавайки, че двамата с Чанинг не излизат, а работят по общ проект.

През юни самата Кравиц сподели пред Deadline, че ще си партнират за нейния режисьорски дебют - трилъра "Pussy Island", в който Тейтъм ще изиграе филантроп и технологичен магнат, поканил сервитьорка на име Фрида (Наоми Аки) на парти на неговия частен остров, преди да разбере, че там се случва нещо зловещо.

Още тогава се говори, че са станали приятели в процеса на работа, но работещи по продукцията намекват, че става дума за "нещо повече". Очевидно са били прави.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA