Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц потвърдиха връзката си в IG

Така де, ако трябва да сме максимално точни, направи го Алиша Кийс.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 септември 2021

Вероятно в (неуспешен) опит да убедят хората, че няма нещо, за което си заслужава да говорят, Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц пристигнаха на Met Gala поотделно.

Няколко часа по-късно обаче те си тръгнаха заедно от голямото събитие и присъстваха на афтърпарти.

И понеже не вярваме на очите си, преди да видим коментар по темата в Instagram, връзката им потвърди самият Тейтъм, който публикува снимка от профила на Алиша Кийс (!!!) с него, Кравиц и музиканта Моузес Съмни.

"Тази нощ! Настроението беше на следващото ниво", гласи определението за продължението на бляскавата вечер, на което са присъствали Майкъл Джордан, Леонардо ди Каприо, Серина Уилямс, Илън Мъск, Сиара и Габриел Юниън.

Познати на двойката потвърждават, че "с Чанинг и Зоуи се случва нещо повече от приятелство. Прекарват много време заедно и се забавляват. Определено не са само близки приятели или колеги". Все пак щом Тейтъм носи чантата на Кравиц на тръгване от бала, със сигурност не са на първа среща.

Спекулациите за евентуалните им взаимоотношения се появиха в началото на годината, само няколко дни след като Зоуи сложи край на брака с бившия си съпруг Карл Глусман. Тогава източник, близък до актрисата, отхвърли слуховете, потвърждавайки, че двамата с Чанинг не излизат, а работят по общ проект.

През юни самата Кравиц сподели пред Deadline, че ще си партнират за нейния режисьорски дебют - трилъра "Pussy Island", в който Тейтъм ще изиграе филантроп и технологичен магнат, поканил сервитьорка на име Фрида (Наоми Аки) на парти на неговия частен остров, преди да разбере, че там се случва нещо зловещо.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA