Има ли нещо между Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм?

Добре планиран пиар, просто приятелство или нова тръпка, предстои да разберем.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 август 2021

Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм отново накараха всички да мислят, че помежду им нещо повече от просто приятелство.

Дъщерята на Лени Кравиц и бившият съпруг на Джена Дюън бяха забелязани заедно в Ню Йорк още през януари, но в рамките на дните преди началото на уикенда любопитни папараци уловиха двамата на поредната небрежна разходка в Голямата ябълка.

Спекулациите за евентуалните им взаимоотношения се появиха в началото на годината, само няколко дни след като Зоуи сложи край на брака с бившия си съпруг Карл Глусман. Тогава източник, близък до актрисата, отхвърли слуховете, потвърждавайки, че двамата с Чанинг не излизат, а работят по общ проект.

През юни самата Кравиц сподели пред Deadline, че ще си партнират за нейния режисьорски дебют - трилъра "Pussy Island", в който Тейтъм ще изиграе филантроп и технологичен магнат, поканил сервитьорка на име Фрида (Наоми Аки) на парти на неговия частен остров, преди да разбере, че там се случва нещо зловещо.

Още тогава те разкриват, че са станали приятели в процеса на работа, но работещи по продукцията намекват, че става дума за "нещо повече". Възможно ли е да са прави? Ако отговорът е "да", съвсем скоро ще стане ясно.

Няма да сме изненадани, ако това е техният начин да промотират предстоящата лента. Гледаме вас, Лейди Гага и Брадли Купър!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA