Режисьорският дебют на Нина Добрев е факт

"Прекарала съм повече от две десетилетия на снимачната площадка, така че това беше просто още един работен ден", споделя тя.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 октомври 2021

Нина Добрев неведнъж е казвала, че иска да седне на режисьорския стол и най-накрая го направи.

32-годишната актриса от "Дневниците на вампира" представи късометражния си филм "The One" на филмовия фестивал SCAD Savannah, но в ново интервю за Screen Rant коментира целия процес.

"Написах това заедно с Уил Франк. Минахме през доста итерации, докато не го завършим. Измислихме концепцията и го режисирах. Това беше целта", споделя тя. "The One" е част от по-голяма концепция за игрален филм, която имаме. Исках да сложа пръста на крака си във водата, да видя как се чувствам и след това да направим останалото."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОТКРИХМЕ ЛЮБИМИТЕ BEAUTY ПРОДУКТИ НА НИНА ДОБРЕВ

57

Добрев категорично вижда проекта като лимитиран сериал или игрален филм, разкривайки, че стъпването зад камера се е случило естествено. 

"Очаквах да съм нервна, но наистина не бях. Прекарала съм повече от две десетилетия на снимачната площадка, така че това беше просто още един работен ден. Дори не се усещаше като работа, а по-скоро като забавление. Чувствах се много подготвена, беше ми комфортно. Нямаше нерви, по-скоро пеперуди в стомаха."

Нина казва, че влияние върху работата ѝ със сигурност са оказали Дейвид Финчър, Деймиън Шазел, Мартин Скорсезе, "The Queen’s Gambit", "Black Mirror" и "Euphoria". 

Добавя още, че се надява да режисира повече за в бъдеще. "Това е нова, вълнуваща глава. Има още няколко неща, които подготвям като продуцент, сценарист и режисьор, но все още не мога да говоря за тях." Надяваме се, че скоро ще го направи!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA