И Кристен Стюарт е готова за своя режисьорски дебют

Звездата от "Здрач" ще разкаже трогателната и вълнуваща история на Лидия Юкнавич.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 ноември 2021

Кристен Стюарт също е готова за своя режисьорски дебют. Той ще се случи във филмовата адаптация на мемоара "Хронологията на водата" от американската писателка Лидия Юкнавич.

Книгата проследява живота на Юкнавич от нейното проблемно детство до стремежа ѝ към красота и себеизразяване като автор. "Това е живот, който се движи и преодолява насилието, пристрастяването, самоунищожението и съкрушителната загуба на мъртвородено дете. Това е един жесток и неотъпкан път към творчеството, събран във формата на любов", гласи официалното резюме.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСТЕН СТЮАРТ Е ДОСТА УБЕДИТЕЛНА ПРИНЦЕСА ДАЯНА

57

В момента филмът е в предварителен етап на подготовка и Стюарт провежда кастинг за главната роля, но пред Variety разкрива, че е страшно развълнувана.

"Отне необходимото време. Искам да говоря за неща, които са по-актуални от всякога", споделя тя, продължавайки търсенето на инвестиция за първото си сядане в режисьорския стол с пълнометражен проект. "Не ни трябва много. Това е наистина малък филм. Нещо, в което бих искала да бъда избрана, когато бях по-млада."

Слуховете за "Оскар" около екранното превълъщение на Стюарт в принцеса Даяна за "Спенсър" са налице, но в "Хронологията на водата" тя ще остане изцяло зад камера. "Всъщност няма никаква роля за мен. Предполагам, че в зависимост от това кой играе Лидия, бих могла да съм по-голямата ѝ сестра, но вероятно не."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA