Хейли Бийбър е обмисляла да сложи край на връзката си с Джъстин

Не го е направила, защото не може да си представи какъв човек би изоставил друг в "най-лошия период от живота му".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 ноември 2021

Въпреки че говорят откровено за най-мрачните моменти от семейния живот, Хейли и Джъстин Бийбър все пак изненадват.

По време на гостуване в подкаста In Good Faith, супермоделът припомни болката от първите им месеци заедно, когато Джъстин има проблеми с психичното си здраве.

"Спомням си, че се обадих на майка ми няколко пъти, когато бяхме в Бруклин. Разплаках се и ѝ казах, че просто не мога да го направя. Няма начин да мога да го направя, ако ще бъде така завинаги", разказва Хейли. "Тогава тя ми каза, че ще се оправя. Той ще се оправи. Имам чувството, че ако нямах подкрепа, щеше да е 10 пъти по-трудно, а вече беше най-трудното нещо в живота ми."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕКС, ПАСТА И ГРИЖА ЗА КОЖАТА С ХЕЙЛИ И ДЖЪСТИН БИЙБЪР

Именно тогава тя е взела съзнателното решение да остане с Джъстин. "Знаех със сигурност, че обичам този човек от много дълго време и сега не е моментът да се откажа от него. Просто не бих му го причинила. Представете си как изоставяте някого в средата на най-лошия период от живота му. Не съм такъв човек", казва още тя, докато Джъстин заявява, че е "толкова благодарен" за случилото се.

57

Самият той казва, че преодоляването на проблемите се е случило, благодарение на единствената противоотрова - времето. "Трябваше да бъдем последователни. Имах проблеми с отхвърлянето, но Хейли беше до мен всеки ден. Продължавах да я виждам отново и отново. И просто станах по-сигурен."

"Нито един от нас нямаше да се превърне в човека, който ще се откаже. Никой нямаше да се измъкне от ситуацията, защото бяхме всичко, от което се нуждаем", допълва още тя.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA