Disney стартира коледната си кампания "Време е да сме заедно"

Талантливият VenZy изпълнява българската версия на саундтрака към видеото на кампанията.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 ноември 2021

Disney представи коледната си реклама и постави началото на празничния сезон.

„Нов татко" е 3-минутно филмче за сплотеността на семейството и силата на историите. То е част от кампанията „Време е да сме заедно" и е продължение на миналогодишното видео „Лола", което показа как традициите се предават от поколение на поколение. „Нов татко" прави своята премиера днес в телевизии, дигитални платформи и собствените канали на Disney в 45 страни в Европа, Северна Америка, Южна Америка и Азия.

Като продължение на коледната реклама от 2020 г., която събра повече от 106 милиона гледания, тазгодишният спот показва вече порасналата Никол, внучката от „Лола", и двете ѝ деца Макс и Ела, когато новият им доведен баща Майк се нанася в дома им.

В основата на сюжета е една много специална книга с приказки, която Макс има от родния си баща. От страниците ѝ излизат герои на Disney и Pixar, които събуждат въображението и удивлението на членовете на семейството. Книгата показва как историите имат силата да заздравят още повече семейните отношения и да създадат вълшебно изживяване за всички.

Зрителите ще проследят емоционалния път на семейството, докато то се подготвя за коледните празници, следвайки вече утвърдени традиции и създавайки нови.

Двукратният носител на „Грами" Грегъри Портър изпълнява „Love Runs Deeper" – оригиналната песен към краткото филмче. Тя замества диалозите в историята и предлага музикален поглед към случващото се през очите на доведения баща Майк. В парчето се включва и CHERISE – член на организацията Tomorrow’s Warriors, която е фокусирана върху стимулирането на многообразието и равнопоставеността в изкуствата чрез джаз музиката.

475

Фотография: Борислав Йосифов

Българската версия на саундтрака към рекламата се казва „Любовта има път" и се изпълнява от талантливия VenZy, който беше избран от Disney да бъде посланик на кампанията на местно ниво.

Оригиналният трак "Love Runs Deeper” вече е достъпен за сваляне. 100% от приходите от закупуването на песента преди 31 декември 2021 г. ще бъдат дарени на организацията Make-A-Wish International, чиято мисия е да сбъдва желания, които дават сила и емоционална подкрепа на тежко болни деца.

В рамките на празничната кампания Disney ще създаде значими моменти и за деца със сериозни заболявания, настанени в лечебни заведения в България, като им предостави тематични коледни подаръци със съдействието на Българския Червен кръст. „Почти век историите на Disney са източник на вдъхновение и вълшебни моменти за семейства по целия свят. Празничната ни кампания тази година се фокусира именно върху силата на историите и идва, за да ни напомни, че най-важното на Коледа е да бъдем заедно независимо от обстоятелствата. Затова вярваме, че всеки ще се припознае в посланията на тазгодишната кампания и ще открие нещо за себе си", заяви Ирина Тотова, вицепрезидент и генерален мениджър на Disney за Балканите.

„Изключително съм щастлив, че участвам в тази вдъхновяваща кампания. Нейните послания изцяло кореспондират с моите ценности, тъй като аз наистина вярвам, че любовта винаги намира своя път. Краткото филмче и песента са изключително въздействащи и се надявам, че ще успеем да докоснем сърцата на хората и да им напомним колко важно е да ценят радостните моменти със семействата си", коментира пък VenZy.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA