Анджелина Джоли ни отвежда зад кулисите на "Вечните"

Marvel отвори нова глава от историята, а плеядата звезди в нея не скрива вълнението си нито за момент.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 ноември 2021

Зрителите вече могат да се запознаят с Вечните – едни от най-могъщите герои от вселената на Marvel, които в продължение на хилядолетия воюват с членовете на древна извънземна раса, известна като Девианти.

Вечните живеят на Земята от векове, но досега са останали скрити от хората и не са се намесвали в техните конфликти. Следвайки събитията от "Отмъстителите: Краят", неочаквани обстоятелства принуждават новите фаворити да се разкрият и да се обединят срещу Девиантите, които заплашват да унищожат човечеството, а специален клип от филма повдига завесата към предстоящата повече от зрелищна битка.

Освен страхотен визуален спектакъл, какъвто сме свикнали да очакваме от Marvel, "Вечните" предлага и силен чисто човешки елемент, олицетворен от дълбоките и пълнокръвни герои. Един от тях е Тина, в чиято роля влиза Анджелина Джоли.

Актрисата разкрива, че Тина е воин, засегнат от спомените за изминали битки и принуден да живее със стреса и травмите от тях. Героинята ѝ винаги очаква битка, вместо спокойствие и нещо добро, а голяма част от нейната вътрешна борба е да запази разума си чист. 

Тина е част от голямото семейство на Вечните и Джоли не крие възхищението си от впечатляващия актьорски екип. Тя отбелязва, че любимият ѝ момент от филма е било именно това да стане свидетел на изграждането на семейството. "Толкова е рядко да видиш филм, където всички замесени са имали еднакъв творчески принос. Бях възхитена."

Анджелина споделя, че се надява зрителите, които до този момент не са успявали да се идентифицират със супергерои, да открият себе си във "Вечните".

57

Освен Анджелина Джоли като Тина, в зрелищната продукция ще видим още Ричард Мадън като всемогъщия Икарис, Джема Чан като обичащата хората Серсея, Кумейл Нанджиани като притежаващия космически сили Кинго, Лорън Ридлоф като супер бързата Маккари, Брайън Тайри Хенри като интелигентния изобретател Фастос, Салма Хайек като мъдрия духовен лидер Аяк, Лиа Макхю като вечно младата стара душа Спрайт, Дон Лий като могъщия Гилгамеш и Бари Киогън като сдържания самотник Друиг. Станалият известен с ролята си на Джон Сноу в "Игра на тронове" Кит Харингтън се превъплъщава в Черния рицар Дейн Уитман, който не е част от Вечните, но има важна връзка с тях.

Режисьор на лентата е Клои Жао, която е и сценарист заедно с Патрик Бърли по образи, създадени от Джак Кърби. Продуцент е Кевин Файги. Гледайте в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA