Деми Ловато обясни защо вече използва "те"

И казва, че е напълно възможно в бъдещето да се идентифицира като транссексуална.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 ноември 2021

Близо шест месеца след като сподели със света, че е небинарна, Деми Ловато разказа повече за целия процес.

Изпълнителката на Heart Attack се присъедини към Facebook поредицата на Беки Джи, за да разкрие, че именно социалната изолация и развитието на пандемията са я накарали да осъзнае решението си.

"Започнах да научавам толкова много за себе си по време на карантината. Медитирала съм и преди, но нищо не беше дори близо до това, което се случи тогава", казва Ловато. "Когато започнах да преценявам нещата духовно, осъзнах, че мъжката ми енергия е също толкова важна, колкото и женската ми енергия. Стигнах до заключението, че се идентифицирам като небинарна."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕМИ ЛОВАТО СЕ ЗАВРЪЩА НА МАЛКИЯ ЕКРАН

Решила е да обяви тази голяма крачка пред света, за да може и други, които минават през подобен катарзис, да осъзнаят, че не са сами. "Искам хората да знаят, особено младите, които тепърва навлизат в света, че дори да са несигурни или уплашени, всичко е наред и може да се чувстват наистина, наистина страхотно."

Още през май в своя подкаст 4D With Demi Lovato, музикалната звезда коментира, че преоткриването на пола може да бъде непрекъснато пътуване и един ден е напълно възможно да се идентифицира като транс. "Чувствам, че местоимението "те" най-добре представя плавността, която усещам в изражението на пола си. То ми позволява да се чувствам най-автентична и вярна на това, което съм."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA