Дами, най-секси мъжът тази година е Пол Ръд

Актьорът е "изненадан и поласкан" от признанието и сигурно вече е поръчал визитни картички с новата си титла.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 ноември 2021

People обяви най-секси мъжа за 2021 г. и това е Пол Ръд!

"Достатъчно съм наясно със себе си, за да знам, че когато хората чуят как аз съм избран за това, ще си кажат "Какво?", споделя той в ексклузивно интервю за изданието. "Не е фалшиво смирение. Просто има толкова много хора преди мен, които заслужават да получат тази титла."

Въпреки че още от времето на "Приятели" немалко жени започват да определят Пол като секссимвол, той не се приема за такъв. "Когато мисля за себе си, мисля за себе си като за съпруг и баща. Когато не работя, излизам със семейството си. Това правя."

Напълно естествено, единственият човек, наясно с голямото признание преди всички нас, е неговата съпруга Джули Йегер, на която се врича във вярност още през 2003 г. "Беше озадачена. Реагира сладко и след известен смях и шок, каза, че най-накрая са взели правилното решение. Вероятно не беше истината, но какво друго да каже?"

Актьорът споделя, че със сигурност се радва на признанието и с типичното си чувство за хумор го определя като нещо "завинаги". "Няма да бъда скромен. Ще си направя визитични картички." Нека само се увери, че името му на тях не е онова, което щеше да използва за брака си с Фийби Буфе.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA