Истина ли е тази безумна традиция на кралското семейство?

Признаваме, че сме изписали хиляди редове по темата, но все се намира нещо, което да ни хвърли в тъча.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 ноември 2021

Въпреки че от известно време се говори за проблемите и остарелите традиции в редиците на британското кралско семейство, част от тях тепърва изплуват на повърхността.

Броени дни след премиерата на най-новия биографичен филм за принцеса Даяна - "Спенсър", широката аудитория отново се почувства провокирана от присъствието на специфична сцена в сюжетната линия.

57

Става дума за тази, в която Кристен Стюарт (в образа на любимата принцеса на народа) пристига трепетно на празничната вечеря на кралицата в Сандрингам. Шокиращото обаче е не самото пристигане, а фактът, че преди влизане се налага тя да бъде претеглена. Да, на кантар.

И докато много аспекти от творческото виждане на Пабло Ларейн очевидно са продукт на нечие въображение, разговорите за тази специфична кралска лудост продължават от години.

57

Предполага се, че безумният коледен ритуал започва още по време на управлението на крал Едуард VII (прадядо на кралица Елизабет), за да "гарантира, че гостите му се хранят добре". Впоследствие се налага като практика при пристигане и заминаване, породена от очакването участниците в празничния пир да качат поне килограм по време на престоя си.

Честно казано, не можем да си представим как Нейно Величество качва на кантара Кейт Мидълтън или Меган Маркъл, така че силно се надяваме този подход отдавна да е част от историята. Може би никога няма да разберем.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA