Салма Хайек получи звезда на Алеята на славата

"Въпреки че не ме познаваха в Холивуд, всички латиноамериканци знаеха коя съм. Разбраха, че съм дошла тук със същите мечти."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 ноември 2021

Въпреки че Салма Хайек отдавна е икона, едва сега тя получи собствена звезда на Алеята на славата.

Пристигайки на специалната церемония със съпруга си Франсоа-Анри Пино и дъщеря им Валентина, Хайек заблестя ярко в черна рокля от Alexander McQueen.

57

Режисьорката на "Вечните" Клои Жао и Адам Сандлър представиха носителката на "Оскар", а в емоционалната си реч за приемането на приза, тя припомня опасна среща от първите години в Холивуд, когато мъж изважда нощ срещу нея и група приятели на иконичния булевард.

"Всеки път, когато мисля за булевард Холивуд, си спомням това. Когато се прибрах вкъщи онази нощ, буквално се запитах какво правя тук, щом никой не ме иска. Никой не ме иска, но аз останах", коментира Салма, която в края на този месец ще гледаме и в "Домът на Gucci".

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: САЛМА ХАЙЕК... ИЛИ КАКВО Е ДА СИ ЖЕНА, С ТОПКИ

"Ако се питате какво ми даде смелостта да остана, бяхте вие", обърна се тя към феновете си. "Защото въпреки че не ме познаваха в Холивуд, всички латиноамериканци в Съединените щати знаеха коя съм. Разбраха, че съм дошла тук със същите мечти."

Разбира се, не липсваше и директния емоционален призив.

57

"Намерете нещо, което да обичате, защото единственото, за което останах, беше любовта към киното. Ако мислиш, че не си добър, просто стани добър. Не е задължително да са филми. Бъди най-добрият във всичко, което правиш", но не и преди да "намерите радостта. Не се интересувайте какво ви казват другите. Най-важното е да не слушате себе си, когато се разпадате."

Честито, Салма! Напълно, напълно заслужено.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA