Хелън Мирън води състезание за магьосничество в Хогуортс

Не, няма грешка в заглавието. Обяснението ще получите утре в тази ексклузивна поредица.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 ноември 2021

Фотография: HBO България

„Хари Потър: Турнир на домовете в Хогуортс" идва на 29 ноември в HBO GO.

Специалното събитие от четири части, водено от самата Хелън Мирън, ще разкрие познанията на феновете на поредицата в невиждан до момента мащаб. Те ще премерят вижданията си за магьосническия свят в ожесточена интелектуална борба, на финала на която един отбор ще бъде обявен за шампион и носител на „Купата на домовете".

Близо две десетилетия след премиерата на първия касов филм от поредицата-феномен „Хари Потър и Философският камък", „Хари Потър: Турнир на домовете в Хогуортс" празнува 20-ата годишнина от филма и поддържа жив духа на магьосническия свят.

Стотици любопитни въпроси и специални изненади ще направят това събитие незабравимо, а на финала му ще видим кои фенове знаят всичко за огромната, сложна и детайлна вселена, дори да ги бутнат насън.

В HBO GO вече има специална секция, посветена на Хари Потър „Хари Потър: 20 години магия", в която са налични за гледане всички филми от поредицата, както и двете ленти, допълващи света на магията - „Фантастични животни и къде да ги намерим" и „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд".

57

Неотдавна стана ясно, че екипът на стрийминг платформата ще събере Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт за специален reunion в чест на голямата годишнина.

Ретроспективното шоу ще разкаже "очарователната история чрез изцяло нови задълбочени интервюта и разговори с актьорите, които ще поканят феновете на вълшебно пътешествие от първо лице".

Изпълнителният продуцент на проекта Кейси Патерсън казва, че "има много магия във въздуха, тъй като членовете на невероятния актьорски състав се връщат у дома в оригиналните декори на Хогуортс, където започнаха преди 20 години", съответно "вълнението е осезаемо."

Премиерата е на 1 януари 2022 г.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA