"Градинари": Новата (буквално) убийствена мистерия

Оливия Колман и съпругът ѝ Ед Синклер ще разкажат тази уникална история. От 8 декември в HBO GO.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 декември 2021

Фотография: HBO България/SKY

Не знам дали има по-правилен начин за начало на този текст от следния въпрос. Готови ли сте Оливия Колман да ни отвее за пореден път?

Вдъхновен от реални събития, сюжетът на лимитирания сериал "Градинари" разказва уникалната любовната история на Сюзън (Колман) и Кристофър Едуардс (Дейвид Тюлис), привидно обикновена британска двойка, която става фокус на полицейско разследване, когато две мъртви тела са открити в задния двор на къща в Нотингам.

57

Благите по характер съпруга и съпруг Сюзън и Кристофър Едуардс бягат от реалността повече от 15 години. Когато Кристофър се обажда на доведената си майка, за зрителя се заплита нишка, която очертава ролята на семейството в убийство. Съпрузите попадат под полицейския прожектор и със старта на разследването, на сплотената двойка се налага да бъде разделена за първи път в брака си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 16 СЕРИАЛА, КОИТО ДА ГЛЕДАТЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА

Докато случаят се разплита, вдъхновени от манията на Сюзън по уестърн жанра и класическото кино, двамата си се представят като холивудски герои в свой собствен филм. Фантазираният свят на Сюзън и Крис им предоставя много необходимото убежище от заплахата пред тях в реалния свят, но също така заплашва да ги тласне отвъд ръба на лудостта.

57

Звездният състав включва още Кейт О'Флин ("Бебето на Бриджит Джоунс"), Дипо Ола, Самюъл Андерсън ("Доктор Кой"), Дейвид Хейман ("Момчето с раираната пижама"), Фелисити Монтегю ("Аз съм Алън Партридж") и Даниел Ригби ("Ерик и Ърни", "Цветя").

Лимитираният сериал от четири части е създаден и написан в съавторство между Ед Синклер (съпругът на Колман в реалния живот - бел.ред.), за когото това е първи телевизионен сценарий, и режисьора Уил Шарп, внасящ своя уникален подход към историята.

Премиерата на първия епизод у нас е в HBO GO на 8 декември, а останалите три ще дебютират в платформата всяка следваща сряда. Телевизионната премиера на сериала по HBO е предвидена за януари 2022 г.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA