Обвиниха Крис Нот в сексуално насилие

Две жени споделиха горчив опит с екранния Тузара, самият той категорично отрече казаното да е истина.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 декември 2021

Броени дни след премиерата на новата глава от историята на Тузара и Кари Брадшоу, Крис Нот се оказа обвинен в сексуален тормоз.

Две, напълно независими една от друга, жени, изразили желанието си да останат анонимни, проговориха пред The Hollywood Reporter, описвайки предполагаеми инциденти с участието на звездата от "Сексът и градът".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: И ПРОСТО ЕЙ ТАКА... САМАНТА Я НЯМА, PELOTON СЕ СРИНА, А ХЕЙТЪТ НЕ СПИРА

57

Изданието посочва, че двете жени не се познават, но са подтикнати от настъпателната промоция на "Просто ей така", за да разкажат своята история.

Едната датира от 2015 г. и я разказва момиче с псевдоним Лили. Тя работи във вече затворен нощен клуб в Ню Йорк. Мимолетните взаимоотношения с Нот започват именно там и продължават с вечеря в апартамента му, където той прави "доста насила" секс с нея. "Помислих, че ще пием уиски и ще говорим за актьорската му кариера. Звучи толкова глупаво."

Друг предполагаем скандален случай връща лентата до 2004 г., когато Зоуи работи в холивудска фирма, изпълняваща конкретен ангажимент с актьора. Двамата прекарват време в басейна и джакузито на неговия пентхаус, а случилото се след това дори я отвежда в болница с шевове.

57

Нот публикува официално изявление пред THR, в което отрича да е нападал жените и описа твърденията като "категорично неверни".

"Обвиненията срещу мен, отправени от хора, които съм срещал преди години, дори десетилетия, са категорично неверни. Тези истории може да са отпреди 30 години или 30 дни, но "не" винаги означава "не". Това е линия, която не прекрачих. Срещите бяха по взаимно съгласие. Трудно е да не се постави под въпрос времето на излизане на тези истории. Не знам със сигурност защо е сега, но знам, че не съм нападал тези жени", разкрива той.

Към момента няма други коментари по темата.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA